NG NeWave
Tuzna vijest

Prije oko tjedan dana, oko 10. 9. 2005 (nek me neko ispravi) umro je Tomislav Alasic, nas DJ Toma.

Sveti Toma, doajen NG muzicke scene osamdesetih, nesumnjivo covjek koji je od svih ne-muzicara najvise i najbolje utjecao na kuturolosku i subkulturolosku klimu mladih u NG u osamdesetima. Od 'velikih' gradiscanskih DJ-a, Lobe, Bakasa, Tominog brata Puza i ostalih, Toma je imao najistančaniji ukus i njegove su veceri bile najbolje. Umio je naci najbolju mjeru novog i starog, naprednog i opcenarodnog. Lobo je bio prestar i prepijan, Bakas je vec pomalo poceo kaskati za vremenom i ukusom, Puz je znao previse zapiliti po Azri, mladji decki su mozda nekad pustali i vise "po nasem" ukusu, ali su i vise fulali vecinu okupljene mase; Toma je znao mjeru.

Uz to, bio je izvanredan covjek, volio ga je svak, i s pravom. Cestit, dobar, inteligentan, sto bi reko Dzafo, ispravan. Ustvari, ovo "Sveti" i pisem prvenstveno mislec nanj kao na covjeka, vise nego na DJ-a, iako je i DJiranjem osigurao sebi prvo mjesto u kontekstu muzike i vremena o kojem je ovaj sajt.

Za sobom je ostavio suprugu Snjezanu i 2 djece, Filipa i Iskru, kojima ovim putem izrazavamo duboku sućut.

Toma, uvijek cemo te se sjecati, i sjecanje ce uvijek izazivati toplinu u nasim srcima. Drzi se gore, i kad jednom i mi dodjemo tamo, budi spreman da pustat znas-vec-koje stvari u Nebeskom Omladinskom!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dragog prijatelja sjetite sa gledajući fotke njega s frendovima bajkerima na....

http://www.fotoiris.hr/cpg132/index.php?cat=13

Iris gdje su nestale fotke?

Hladno MUP izvješće:

10. rujan 2005 - dana 8./9. rujna između 21 i 13 sati na području Davora kod mjesta Orubica dogodila se prometna nesreća u kojoj je na zasad neutvrđen način poginuo motociklist Tomislav Alasić (1958.), upravljajući motociklom marke yamaha novogradiških registracijskih oznaka.





Home | Vijesti | Povijest | slike | mp3 | info & kontakt | linkovi | Neokretenisticki blog | FORUM | NG rock
CONTACT:
ng AT ngnewave DOT info


ADMIN:
log in



Ovom websiteu je od strane Globalnoga .
novovalnog sustava dodijeljen status ultradokumenta od intergalaktičke vrijednosti.
Čekamo da isto učine NSveučilišnaB i novogradiški Dom kulture.